stand-up comedy Sofia Bulgaria 450 shows

Програмата на The Comedy Club Sofia за 19- 25 февруари: Черен Хумор, Best Off, Open Mic и още!

The Comedy Club Sofia e мястото за стендъп комедия в София. И тази седмица феновете на най-забавното сценично изкуство ще могат да се насладят на професионална комедия от най-добрите комедианти в България.

Седмицата в клуба започва с „Най-доброто от Комеди Клуб София“. Петима от най-добрите комедианти ще изнесат над два часа шоу с материал по избор. На 19-ти февруари на сцената на клуба ще се качат Васил Ножаров, Ники Банков, Николаос Цитиридис, Филип и Александър Деянски.

Вечерта на 20-ти февруари в Клуба е посветена на Офис Хумора. Комедиантите на клуба ще ви споделят любимите си смешки за работата и офиса. Васил Ножаров, Александър Деянски, Ники Банков, Иван Кирков и Кристиян Терзиев ще ви разсмиват отново в продължение на над два часа.

На 21 февруари в Клуба ще има вече традиционния Open Mic – вечер на отворения микрофон, в която всеки може да се пробва като комедиант. Феновете, които искат да се пробват на сцената на The Comedy Club Sofia, имат 7 минути, в които да покажат най-доброто от себе си. Записването става на място или в страницата ни във Фейсбук. Даваме и награди, а най-голямата е място в бекстейджа на The Comedy Club Sofia и шанса да станете част от най-забавния екип.

Същата вечер има още едно шоу, посветено на любимите шеги на комедиантите от Комеди Клуба. На сцената ще видите – Филип, Иван Кирков, Кристиян Терзиев, Ники Бамков и Христо Радоев.

22-ри февруари в The Comedy Club Sofia ще гледате и шоуто „100% нов материал“. В него комедиантите на клуба тестват нешлифованите си диаманти a.k.a майтапи, а смехът е гарантиран.

На 23-ти февруари вечерта е за „Черен Хумор“. Бруталните смешки на комедиантите ще ви разтърсят от смях. Филип, Ники, Иван и Калин ще ви разсмиват над час и половина с най-мрачните си шеги.

Седмицата в The Comedy Club Sofia ще завърши с „Най-доброто от Комеди Клуб София“. Най-добрият материал, най-добрите комедианти в двучасово шоу за ценителите на истинската стендъп комедия.

За резервации и запитвания, посетете Фейсбук страниата на The Comedy Club Sofia.

Следете страницата на Иван Кирков за стендъп комедия.
Stand-up comedy in Sofia is getting better and better.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *